Trött!

Åååh idag blir det bildlöst! Dom här två dagarna har vart helt sjukt roliga och spännande! Gått så otroligt fort att man inte hinner med nåt! Känns att man inte jobbat heldagar på ett bra tag!
Men säger bara det att äntligen får man va snygg på jobbet! =)
Innan när man knegade inom vården fick man ju varken ha nagellack, långa naglar, smycken m.m. Plus att man va tvungen att springa runt i dressar! Nä tacka vet jag mitt nya jobb! Nagellack, kjol, turkost, stora öronhängen, snygga skor. Haha känns så skönt att jag slipper va ful! Känner en mening med att fixa håret och välja kläder på morronen! Nä ska till min kompis nu och fika lite. Får se när man hinner med nästa gång!
 Puss!

Present till mig själv...

image132

Jag firar med att köpa en ny mobil! Sony Ericsson W890i! Fast det va välbehövligt! Har tänkt på det ett tag nu! Denna fina mobil uppfyller mina krav! Sååå snygg e den med! Brun och guld! Ingen bra bild men men !

Igår vart de crusing i grannhålan! Åkte flera timmar runt i ärevarvet! Men roligt va det! Inte varje dag man sysslar med sånt! Massa fins bilar att titta på med! Vill tyvärr inte visa några bilder med risk för starka inslag! Hahah nä det va inte så farligt!


Så nu kommer nog min blogg få vila ett tag! Bara så ni vet! Får väl se hur mycket tid man får! Tar ju ett tag innan man kommer in i rutiner när man inte har jobbat heltid på ett bra tag!


Min dag i bilder...

image127
Kommer upp på morgonen och upptäcker denna härliga kreation mina katter har ställt till!
Men idag gör det inget för vaknade av ett trevligt samtal!
JAG BÖRJAR JOBBA KL 10 PÅ MÅNDAG! Som frisör alltså! Gutt!
Sedan bär det av in till stan...

image128
...och en fika nere vid hamnen! Skönt i solen och sitta och glo ut över sundet! ....
image129
... dock ingen jätte vacker syn men det funkar! Menar nu bakgrunden alltså! Ett som är säkert! Ska aldrig flytta från kusten igen! Sen kommer man hem....

image130
...och möts av denna vackra bukett! Mina söta pojkvän har sina stunder han med! =)
Fick en annan syn med som satt på min kökstapet.... (varning starka bilder)....

image131

... min åter igen söta katt har haft diarre och kletat runt lite! Mysigt! Men åter igen, INGET kan göra mig irriterad idag =)


Ha en bra dag alla vänner!

Mysigt på balkongen!

image124
image125
image126




Idag har vart en rabatternas dag! Eller balkonglådorna rättare sagt! Kände för nåt nytt på balkongen! Och lite kryddor är ju aldrig fel. =) Hittade nåt lustigt litet träd med! Ingen aning om vad d e men det spelar ju mindre roll!
Har planterat om förra årets pelargoner med! (VUXENPOÄNG). Och deklarerat! Mycket och göra =)
Känns nästan sommar nu. Så varmt att man kan skippa jacka! Nu ska jag laga mat!
Ha en bra dag!
Ps. fick hem en fiiiin rulle med tapet i söndags! Mums!






Sushi går inte vara utan...

image123

Är man sugen så e man! Så jag slängde ihop en sushi middag till mig själv! Det är att njuta!
Dom är väl inte perfekta men väldigt ätbara.

Nu har jag vart sjuk i ett par dagar. Trött på inte vara på topp! Fast iofs har jag totalt ignorerat att man borde ta det lugnt och va hemma och kurera sig! Men det tar ut sin rätt idag! Fast ändå känner jag för en tur till parken i detta underbara väder! Skit att man inte har nån bil!
Blä vad livet är tråkigt som sjuk! =)

Nä har inte ens orkat lägga energi på att blogga.! Nä nu ska jag äta frukost!

Bakat!

image122

Fick för mig och baka en kaka jag såg bakas på tv! Såg så god ut! Och god va den verkligen! Tillsammans med lite glass blev det ännu bättre!

Nä jag har ingen lust med nån idag! Riktigt tråkig dag! Blä! Ska tvätta med! Ännu värre!

Nä allt för nu!

Recept från recept.nu

Krok!

image120
image121


Badrummet har fått nya krokar! Hittade dom för ett tag sen på Bolagret! Sedan dess har dom skräpat i städskrubben! Köpte ett par till min kära vän med fast hennes huserar i köket!

Vaknade idag med snor i slem överallt! Har haft ont i halsen hela dan och känt mig allmänt hängig! Men tar och ignorerar det orkar inte med att va slö.

Känner ett otroligt sug efter sushi! Hm får väl ta o göra det nån dag! Eller e jag lat och köper... Mmmm... så sugen! Kan aldrig få nog =)

Nä nu ska jag tillbaka till soffan och glo på Desperate Housewives! Jag e inte personen som följer tv-serier men denna diggar jag!

Pysseldag!

image119


Fick för mig att städa i städskåpet idag! Men istället sydde jag en liten förvaring! Smart enligt mig!
Bara 3 tygbitar och lite symaskin!!
Otroligt fult matchat men kan ju inte hjälpa att man råkar ha en rosa fönsterskrapa m.m. Äh bara jag som tvingas se på det! Vem bryr sig egentligen!
I lägenheter finns det alltid för lite förvaring! Men borde ha ett helt rum till sånt man inte vill ha framme! Ett litet förråd räcker inte!

Till nåt helt annat! Jag tänkte prova att göra falsk fläskfile idag! Det e ju supergott men har aldrig gjort det själv! Nån gång ska va den första!

Satt igår o glodde på blogg.se och förundras över hur dom där "populäraste" bloggarna är så poppis! För enligt mig skriver människorna bara massa strunt! Jag skiter väl faktist i när dom lunchade eller med vem! Eller nån uppdatering i nån kändis liv. Aja ber om ursäkt om nån tar åt sig! Menar att alla får skriva vad dom vill! (för det gör jag) Undrar bara hur dom kan ha sååå många läsare! Vad får man ut av att veta vad nån helt okänd person gör under en hel dag? Orka läsa allt! Jag själv tycker mest om bloggar med fina bilder! Så många bra fotografer det finns!

Aja ber om ursäkt än en gång om jag stött mig med nån =) Jag bara spånade lite =P

Experiment!

image115image116image117image118


Idag har man vart och flängt både här och där! Synd bara att vädret va det sämsta tänkbara!
Så här kommer lite rapport från dagens aktivitet, fixaodona:  Hehe kul att få låna barnen =)
Hade det inte ösregnat så hade vi ridit lite på dom söta hästarna vi hälsade på!
Nu e jag helt slut! Snart sängen som gäller! Ska bli skönt!

 

Tjuvtitt!

image113

Här kommer mitt nya badrumskåp på bild! Super nöjd! Bara tänkt att man ska hitta nåt fint att ha i glasdörren!
Får väl se vad som dyker upp i huvudet!
Idag har det vart full rulle! Började dagen med en resa till ön och hälsade på min kompis föräldrar!
Trevligt med lite te o räkmacka!
När man kom hem va huset/(ja lägenheten) full! Hörde rösterna ända längst ner i trappuppgången! Då bor vi alltså på 3dje våningen! Så idag har man lekt på lekplats tills nästan svetten rann!
Nu så är dagen snart slut!  Å veckan med för den delen!

Ha ha! Ja eftersom man brukar va nyfiken på vad folk har i sitt badrumskåp så kommer här en liten titt! =)

Skål!

image112

Tänkte jag skulle visa min absoluta favoritskål! Den har iofs bott hos mor o far men nu har den äntligen flyttat hem till mig!  Har alltid haft nån konstig dragning till den ända sen jag va liten! Varför vette fan! Men gillar den gör jag!
Imorron blir det besök här! Alltid kul när det händer nåt! Min sambos bror och hans 2 barn kommer och huserar! Kul att man kan få hitta på lite saker som stimulerar mitt barnsliga sinne utan att det känns dumt =)
Nu e det nog läggdags!  Natti natti vänner!

Vuxenpoäng

image111

Nu har min skabbiga strykbräda fått en ny look. Kanske inte sveriges snyggaste tyg men häftigt iallfall! Det är en gammal gardin från kanske 60-talet. Galet och snyggt!
Hade ju vart smidigt i detta läge med en häftpistol! Men mitt motto är att man tager vad man haver och drar fram lim och tjep =) Funkade utmärkt efter lite pyssel!
Jag e duktig jag!
Ska till veterinären imorn och plocka lite stygn! Ska plåga min kisse i bilen en stund! Elakt! Ska göra lite pensionärsbesök med!
Ha en bra kväll

Koziol

image110

Ännu ett par glasunderlägg har flyttat in på bordet! Även om det nu är rätt praktiskt så har jag iofs köpt dom för dom är snygga! Hittade dom på Duka outlet! Like i like!
Idag har det inhandlats ett nytt badrumsskåp! Eller nja är rättare sagt ett vitrinskåp som hamnat i badrummet! Men fint blev det! Ska ta och visa det när allt är på plats!
Det verkar som det går väldigt långsamt på jobbfronten nu! Kommer precis i fel tid! Stort ååååååh!

På tal om nåt helt annat! Tänkte dela med mig av ett recept jag hittade på idag! Eller nja kankse inte så udda men man tager vad man haver vill säga. Tyvärr kom jag på att man kankse skulle fotat det när jag ätit upp. Och en smutsig tallrik är ju inget trevligt att titta på!


Min egna Spanska, Svenska, Thailändska gryta!
  • 4 Chorizo korvar
  • 1 lök
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 2 burkar creme fraiche
  • 1 msk hackad färsk ingefära
  • 3-4 msk röd curry pasta
  • 3-4 msk soya

Stek korven, löken och paprikan. Blanda ner resten och servera med vad man vill! Jag hade matvete idag! Super gott! Och snabbt gick det med! Kul att blanda massa ingredienser från olika länder.
Är inne i nån sorts curry period nu. Lagat säkert 4 rätter på en vecka med curry i. Gott!

Flera tavlor!

image108image109

Haha jag har fått lite dille på att fixa tavlor nu! Kul att man hittat lite roliga saker att ha på väggarna!
Detta tyg har legat och skräpat i ett par månader nu! Finally fick jag tummen ur och fixade den tänkta tygtavlan med en frigolitskiva och lite nålar. =)
Visar hur min lilla tv-hörna ser ut! Rätt nöjd men en ny tv hade ju inte skadat! Fast känner att den andra måste gå sönder innan det blir inköp! Eller nja återstår att se!
(Aja ja, jag råkar ha glömt att ta bort min påskkyckling på tv:n)
Har känt en fixarkänsla idag! Skönt! Fått en del pyssel gjort!
Nu ska jag ta tag och fixa iväg lite reda-ut-mail. Sånna "viktiga" saker man måste göra som vuxen =)

Torka!

image107
Äh jag har seriöst torka på att blogga! Hittar inte kul att blogga om tycker jag! Har mycket i huvudet nu! Hoppas bara att jag får veta snart =) Slipper man gå varje dag o hoppas dom ska höra av sig!
Äh jag visar lite nya tavlor jag äntligen hängde upp i gången mellan hallen och vardagsrummet! Dom gör säkert nån nytta där =)
Jag vart duktig i köket idag med! Gjort en till omgång med müsli och en omgång biscotti! Samtidigt som jag lagade mat! Allt på en gång =)
Nä återgår till min kära soffa! Det e ju söndag idag! Då får jag ligga där =)

Tapeter...

image103

image104

image105

image106

Tänkte jag skulle visa lite tapeter som jag valde åt mina päron när dom skulle få tapetserat!
Blev jätte fint nu när man såg dom i verkligheten. Lite annorlunda än att se dom i en tapet-karta.
Fick välja mellan Boråstapeters Etage och Moment Art!
Ett annat par som flyttade in i samma trappuppgång hade vart och kollat på mina pärons lgh som visningslägenhet innan inflyttning.
Min mamma hälsade på dom en dag och upptäckte att dom hade valt exakt samma tapeter i deras lgh!
Hehe komiskt!

Fusklapp

image102

Hittade lite roliga kakeldekorer på en liten affär i Karlskoga för 10:-! Satte upp en av dom på insidan av ett köksskåp. Väldigt smidigt! Hatar när man hittar recept där det står i gram istället. (I-lands problem)
Dom andra va recept på tex köttbullar, frallor och pannkakor. Vet inte om dom kommer komma upp på mitt kakel. Har ju redan svarta kakeldekorer. Less is more. Aja kommer kanske till användning nångång.
Nu va man iallfall hemma igen! E så skönt att få komma hem när man vart borta ett par dar. Hemmakär eller vaddå?
Hade en supertråkig tågresa hem! 6 tim med 3 byten och en skit tung väska! Plöjde igenom halva min bok.
Ringde försäkringskassan idag me! Älskar när dom svarar med att det är 115 personer före i kö. Blä!
Sen ringde det en tanta igår kväll och ville sälja ComHem kanaler. Vi sa nej typ 3 ggr men hon pratade på utan nån hejd! Munläder så det heter duga! Till sist la vi bara på så kunde hon sitta där och prata bäst hon ville! Bara hon inte ringer tillbaka för hon hade missförstått piken.


Cult Design

image101
Kunde ju inte låta bli att köpa dom! Tänkte att jag bara skulle köpa en del till att börja med men det gick som de gick! Tyvärr är inte kortet taget i mitt kök, utan mammas. Snyggt som bara den!
Sitter i Kalskoga nu! Liten mysig stad! Kasst väder iofs! Ska faktiskt besöka Örebro idag med! Nu e man långt hemmifrån. Typ 40 mil.
Ska ta en dusch nu så man kommer iväg nån gång!

RSS 2.0