Djur på balkongen!Inte bara katterna som spenderar hela dagarna på balkongen! Nu har även grodan fått sällskap av två flamingos! Hittade dom på Åhlens! Där även grodan är ifrån! Hade massa snyggt men hann inte kolla mera på lunchen!
Har ett projekt på g igen! Nu har jag fått för mig att kakla lite =) Hehe jo vill alltså göra typ mosaik på mitt balkongbord! Hörru! Du vet ju vem jag riktar frågan till! Går det att göra så??? =)

Sitter och letar nytt boende för fullt nu! Får väl se om det blir nåt av! Har skickat iväg några intresseanmälan!
Känner att det finns liksom inget att göra hemma längre! Smått trött på allt!

Hepp nu ska jag äta lite och sen blir det storhandling som gäller! Sen är det väl läggdags! Bara vart ledig en dag nu 14 dagar! 
Ha det bra!

Glassar på fläkten...Ett par glassar i keramik har flyttat in på fläkten! Tyckte dom va så söta så dom fick åka ner i en påse från Village!
Hittade dom när jag strosade runt på min lunch och glodde efter nån snyggt linne! =P
Har blivit mera shopping till mig själv istället för till hemmet på sistonde! Man måste ju prioritera! =)
Blir väldigt sugen på att beställa kläder och prylar från USA nu när allt e så billigt! Men frågan e ju vad frakten och tullen går på! Sugen på att hitta lite roliga kläder som inte kostar skjortan =)  Speciellt inte om man ska ha dom på jobbet där färgfläckar är återkommande på många av mina kläder! =) 

Nu ska det nog bli lite film här hemma!  Har en thiller/rysare på g! Älskar sånt!  Riktig kick =)

I gömmorna dyker smått å gott upp...Se vad man kan hitta i sina gömmor! Ett par super coola solglasögon från Chanel! Hehe! Dom här är min pappas gamla solglassar! Han tog en bild och skickade till mig, han förstod att jag skulle nappa på dom! riktigt fulsnygga e dom! Lätt att jag ska bära dom med stolthet i sommar!

Nu till en tråkig nyhet! MITT HÅR! Ha ha, okej eftersom man nu e frisör måste man ju prova saker! Iallafall jag!
Nu hade jag ju rätt blekt hår i page frisyr! Och lockhårig som jag e tänkte jag att jag skulle slippa plattången och göra en rakpermanent! BAD IDEA!
Nu har jag närmade ett svintohår! Plus att jag fick ju skaffa mig en ännu kortade frisyr! (mot min vilja) Hmpf!
Ser ut som hejhoppkomochhjälpmig! =P
Får tänka på att det är bara hår!
Vet ju att det finns som personer som skulle avlida om detta hände dom! Men man får ta allt med en klackspark! Går ju alltid göra nåt liksom! Gjort är gjort och man får göra det bästa av situationen! Gäller ju iofs i allt! (Oh så djupt det blev!)

Ps. Nu är det ju iallafall inte rakt, och jag får INTE använda min kära plattång! Detta suger lergök! Nu är jag allt jag absolut inte vill vara, korthårig, sliten och krullig! =P

Drömmer...Så va man ledig imorn det firar vi med att slappa ikväll och inte känna att man måste till sängs! Ska bli skönt med sovmorron!
Ja som sagt bloggen är ingen kul blogg att hänga i granen! Har ju inget att blogga om nu när man inte e hemma så mycket! Inget nytt som händer liksom!
Men nu fick jag ett infall! Såg så mysigt ut här i köket =)
Sitter och drömmer mig bort bland hus till salu! Letar väl lgh med men får se! Vill iallafall flytta! Skulle gärna bo mitt i centrum, nära och bra till jobbet! Skönt att kunna gå hem på lunchen! Måste ju åka buss nu! Går ju inte ta bilen till stan och sen stå där och betala massa parkering! Fy bubblan! Måste bara säga att jag kan nog inte trivas bättre på jobbet! Har fullt med klippningar och färgningar varje dag! Idag har det inte vart många pauser! Sånt tycker ja om! Det tog bara 23år för att komma hit men det va det värt =) Midsommar nästa vecka! Hehe det går fort! Vi får lite E-tuna besök! Trevligt! Nä nu ska jag drömma vidare här!


(åh vad blogg.se strular)

RSS 2.0