Eller

image19
Här är mitt nya soffbord, tycker faktiskt att det är riktigt snyggt, det bryter av lite från alla ikea möbler. Tyvärr är det ju det enda man har råd med. Hade tänkt att måla men avstyr nog det hela.
Måste tacka för i fredags! Super trevligt alla! Blev en liten sväng in till stan med, synd bara att dom förvandlar alla mysiga pubar till diskotek. Ibland vill man sitta ner och kunna prata utan att skrika 5 cm från örat.
Ska snart åka till stationen och hämta min sambo, känner för en myskväll men film och nötter. För imorn är det åter till verkligenheten, jobb och sedan tvingas man se hur räkningarna minskar saldot. Surt! Ska ta och köpa mig en ny korsordstidning, behöver lite hjärnstimulans. Känns alltid lite lustigt när man ska ändra klockan. Hade ingen aning om det förräns igår kväll. Ska ta och göra mig en latte innan det är dags att åka.

Flera eller inte?

image18
Har precis donat iordning ett gammalt satsbord jag hade som inte gjorde någon nytta. Köpte det på Rusta för herrans massa år sen. Men efter dom va bruna han dom agerat som blom-bord på balkongen. Så fram med sprayburken och vips dom blev vita. Riktigt kul att spraya på färgen, slippa kladd med penslar och sånt.
Tänkte att det kunde blivit ett fint soffbord. Men sen fick jag mitt andra soffbord idag som jag köpt på tradera. Kan liksom inte bestämma mig. Kommer en bild på det andra soffbordet med! =)



Imorgon drar min sambo till Skövde över helgen så då får man passa på att göra sånt man inte kan i vanliga fall.
Tänkte dra ihop en girls-night! Eftersom alla vänner har sambos nu för tiden är det lite svårare att utesluta grabbarna i församligen. Så det blir en helkväll med Tacos och SingStar. Trevligt!

Bakat

image12

Ja det blir en del bakning ibland. När lusten faller på är det ju lika bra att sätta igång. Så det blev 3 satser med italienska skorpor.
Hade lite fest i helgen, härligt att vakna på söndagen till ett berg med flaskor och burkar. Blä. En liten svärm av bananflugor också. Dom vill verkligen inte försvinna. Kan inte komma på vart dom kommer ifrån. Har gått lös med rengöringsmedel både på och under diskbänken, provade även propplösare i avloppen. Blir snart smått galen!
Va och lunchade igår hos Thezze, riktigt gott och väldigt trevligt. Länge sen sist.
Måste påpeka att min sambo äntligen tagit tag i sitt körkort och klarade uppskrivningen igår =)  *glad*

Nya skor

image11

Råkade springa på dom här skorna igår. Har tittat lite på dom innan men dom har inte varit plånboksvänliga. Men igår så stod dom där men hade blivit 60% mer plånboksvänliga. Då gör man inget annat än att bara tackar och tar emot.
Idag har jag sovit länge. Skönt men det känns som man aldrig riktigt vaknar. Funderar på att sätta igång med några av mina "att-göra". Tänkte jag skulle ordna till nätverkskabeln som ligger på golvet genom halva lägenheten. Har bara varit en jobbig sak att ta tag i eftersom man måste börja gräva i vägg-listerna. Sen ska jag nog ta min an hatthyllan. Den är fruktansvärt ful så den ska nog allt få sig en omgång.

Cupcakes

image14

Ser ju så fruktansvärt gott ut! Men tyvärr är det ett litet företag att göra. Svårt att hitta recept med så tänkte att man kankse skulle inhandla sig en bok. Boken "Crazy about cupcakes" av Krystina Castella ser väldigt tilltalande ut att ha på hyllan. Har provat göra cupcakes en gång, Blev mindre snygga med dom åkte ner ändå. Men hjälp av sambo...

Kjolväder

image10
Hm fruktansvärt väder. Bara regn. Så då glädjer jag mig med en ny kjol och ett halsband ala budget. Har iofs letat efter en svart vanlig kjol, modell lite kortare. Och eftersom HM har humana priser och 10% off den dagen passade det min plånbok. Råkade få med en halsband med. Lite kul att matcha löven =P Va ute och gick igår morse, super skönt. Det va lagom kallt och helt underbart att komma in efter 1 timma och dricka varmt te och lite frulle.
 Har vart ordentlig i helgen och gjort storstädning i bilen. Den är både tvättat, vaxad, dammsugen och putsad.
Nä ska ta och rannsaka lite bland tvätten! Sån dag idag!

Tröttsam dag...

image9

Nä usch det va alldeles för mycket folk på Lagerhaus. Kunde ju inte titta på nåt! Så det blev inget inköp får ta det en annan dag när man åtminstonde har tid och plats att titta på sakerna. Men jag hann planera ett par iköp i huvudet.
Men lite nya gardiner och kuddar har det blivit. Tyget är säkert lika vanligt som Billy Bokhylla på ikea men skit sak samma. Snyggt e det iallafall. Fick bli en gardinkappa eftersom möntret blev fel annars. Kan behövas lite ljus ändå, fruktansvärt massa träd utanför. Sovrummet ska vi inte snacka om.
Lagade en lustig sak till den vanliga potatisen och falukorven. Stuvade Mungbönor. Supergott och lustigt. Kul med annorlunda mat.
Imorn blir det till att jobba

Shopping...

image8

Imorn kl 10 tänker jag va i stan och iallafall inhandla ovanstående prylar. Har gått och väntat på att Lagerhaus ska öppna sen jag såg det för ett par månader sen. Bilen e på verkstad så det blir till att ta bussen =(
Va på homesexparty igår. Fnissigt värre. Alltid samma sak när den stora med sugkopp kommer fram. =P
Vann en auktion på Tradera idag med. Så snart anländer vårt nya soffbord. Dock krävs det lite målning. Fått smak på det där sen jag doppade penslen i en färgburk och gick lös på väggarna i datarummet och på min gamla byrå.  Super snyggt!!!

Morgonstund

262359-16


Nu tänkte jag ta tag i det här... Tycker det verkar trevligt att skriva om tex ingenting. Det har bara inte kommit igång än. Men som sagt vissa karameller måste man suga länge på.
Märker va fort man glömmer saker. Och så länge sen va det inte jag gick i skolan. Knepigt att få allt som man vill ha det. Html va inte kul i skolan heller =)
Nu ska jag försöka komma ihåg att ta med kameran, har vart dåligt med det.
Har varit uppe sen 05:20 imorse så nu börjar magen längta efter en kopp te och några knäckebröd.

RSS 2.0