Färggranna tantblommor

image65image66image67

Äh i detta tråkiga väder behöver man lite färg. Så tänkte att lite blommor kan göra susen. Känns en massa vår när man sitter på balkongen och glor på en lila liten blomma fast det spöregnar ute =) Grävde upp den ur rabatten hos mor o far innan dom flyttade. Såg lite röten ut men nu så e den hur fin som helst.
Ja okej har en Lyckliga Lotta med. Va nära och köpa en begonia. Massa fina färger. Sen kom det 2 tanter i 70års åldern bärandes på varsin begonia. Så jag ilade kvikt från den hylla. Så långt tänker jag inte gå. Har ju redan snöat in på pelargoner. Men tänkte att man skulle dekorera balkongen med nån annat detta år. Orkar ju aldrig hålla på med omplantering och skit.
Drar uppåt landet imorn och stannar över helgen. Blir begravning på fredag!
Ska snart ha tvätttid... Igen som vanligt. Blä! Ska jobba inatt med. Tänkte kankse åka över till ön lite tidigare och tjöta med Bastardo innan jobbet.
Ha det bra alla mina vänner.

Nyshoppat

image64

Denna lilla skapelse är ny! Får ju passa på när man kan!
Idag är trötthetens dag! Somande typ efter 3 nån gång inatt, sen ringer poolen kl halv 7 o vill att man ska komma och jobba kl 7. Pust och stön, bara upp och på med lite kläder sen iväg. Kallt och hemskt. Har ju inte så långt så man måste ju cykla. Fast man blir ju rätt pigg. Får väl se om man får jobba imorn med.. Himla körande med en. Nä kommer snart tröttna så pass att jag tar tag i mitt usla liv =) Låter deppit jag vet...
Äh nu så har man iallafall bokat en lite resa till Eskilstuna den 28 mars sen vidare till Karlskoga och mina päron där dom nu ha bosatt sig... Pust och stön. Evigt konkande... Hm åka tåg i 7 tim typ. Pust och stön. Men eftersom utvecklingen går frammåt beställde jag internet på tåget! Så jag och min bärbara kommer nog inte ha så tråkigt!
Nä lite sängen nu kankse =)

Fina papper

image63

Igår va det en hektisk dag! Började med en trip till växjö för lite en dags shopping. Inte för att det är en större stad men kul att byta lite miljö. Man blir ju lite hemmablind. Även HM i en annan stad kan va spännande.
Va inne på panduro, finns ju massa fina papper. Inte för att jag sysslar med scrapbooking. Men nåt kul kan man ju ha det till =) Tänkte rama in nån och hänga upp. Svårt att hitta tavlor som är fina och man inte blir ruinerad på.
Tittade förbi i Boda där Fabriksbutiken och Design House Stockholm Outlet ligger. Mycket fint som ville med mig hem. Men inge smart att shoppa en massa innan räkningarna är betalda så man vet vad man har kvar =)
Idag är det städning och storhandling som gäller. Ja en lördag jag vet men men sånt ska göras med. Vi har typ inget hemma, inte ens en basvara som pasta. Illa!
Hepp ett varv med dammsugaren nu. Ha det bra allihopa!

mera mera...

image60

På tal om ännu mera målning när vi ändå håller på. Målade om denna byrå för ett par månader sen.
Tycker byråer är pratikska och jag gillar formen på den. Den är rätt gammal och seg. Lådorna glider ju inte in o ut så lätt. Krävs lite handkraft! På den lilla bilden nedan ser man hur den såg ut innan. Hade ingen bild på den innan målningen. Letade lite bland gamla bilder och hittade en där den skymtar fram på en förfest i min lilla etta.



Tvätt idag då! Usch tråkigt att tvätta! Evigt springade upp och ner i källaren. Kasst! Har vart duktig idag med och dratt fram strykjärnet ( nyinköpt ) och gjort mig av med lite skrynklor. Annars stryker jag aldrig en trasa. Kanske kläder av linne-tyg. Inte min påse nötter det där. Men idag va det faktiskt rätt rolig. Plus att det va nåt nytt att leka med. =)
Aja åter till verkligheten. Adjö och natti natti!

Övermålning

image72

Då va det äntligen klart och på plats. Gick ju faktiskt bra att måla på ikeamöbler. Kanske inget man ska göra på en yta som slits mycket.
Har satt plastfilm bakom glasdörren så slipper man se skiten som är bakom. Funderar på om man ska byta till nån bild eller tyg. Tåls att tänkas på.
Första gången sen jag köpte tv-hyllan magiker nån gång när man va 16 år som jag tycker det är helt ok nu. Tyvärr har ju inte budgeten vart rätt för att köpa ny. Plus att man lär ju inte ha tjockis-tv så länge till. Och om man köper platt-tv måste man ju byta igen. Praktiskt tänkande =)
På tal om nåt helt annat fick jag en magkänsla idag av att allt blir bra snart. He he låter lite skumt jag vet. Men hoppas på att jag får det där samtalet i veckan. Hoppas hoppas.


nöjd...

image71

Så här blev sovrummet! Att en ny gardin, Almedalhs "I Skogen" och lite kuddar kan göra så mycket! Innan hade jag en grå mocka panel. Mest i väntan på nåt annat.  Nu kan man iallafall bädda lite fint. Känns trevligare att gå och lägga sig när man trivs i sovrummet.
Fast man har jobbat inatt har jag stökat med en massa.
Målade en liten tavelram i går, och det tog ju inte stopp där heller. Slet bort tv:n och allt annat skit runt omkring. Så nu är tv-bänken vit. Va lite skeptisk till om det gick att måla eftersom det är en ikea färdigmålad/plast/trä yta. Aja ni fattar vad jag menar. Alla har väl en sån sorts ikea möbel.
Återstår att se imorn i dagsljus hur det blev. Slabbade just på andra lagret färg.
Slängde ihop två satser muffins idag med. Länge sen man gjorde det. Blev kladdmuffins och jordgubbsmuffins. Gott!
Nu blir det soffan en stund. Ska nog slänga på en film och äta en muffin.

Älska hit och älska dit

image70

Då va det Alla hjärtans dag! Yäyä! Kul ioförsig att man får blommor... Super fin bukett med tulpaner.
Jag köpte vaniljhjärtan. Lite gott måste man ju ha till kaffet =)
Har möblerat runt lite idag här hemma. Har fått värsta rycket! Känner min nöjd för tillfället.. Fast tyvärr får ju sånt som man inte vet vart man vill ha åka in i datarummet.
Ska jobba inatt så tänkte powernappa lite innan det är dags att åka.
Sov gott alla vänner =)

Minirenovering

image68

Idag har man äntligen fått tummen ur och fixat till mitt soffbord. Tyvärr blir det väldigt lätt fuktfläckar. Och min sambo har lyckats göra en stor pizza-fläck. Stön!
Men tänkte ju att nåt måste man ju kunna göra så jag googlade lite på internet och hittade Ring Remover.
Va och köpte en flaska. Inte speciellt billigt men värt d eftersom det verkligen funkar.
Bordet ser ju nästan nytt ut. Kan inte bli nöjdare.
Har sytt gardiner idag med. Riktigt produktiv dag! Åkte på att jobba inatt med så jag måste ju hinna med att sova lite.
Kom på idag med att mitt strykjärn suger lergök. Har tvättat sofföverdraget, blev hur skrynkligt som helst och inte blir det bättre efter strykjärnet! Bäää! Står inte och stryker samma yta i en kvart! Nä får överlägga ett inköp. Tråkigt inköp!
Dags att skala potatis! Får inte pausa för då vet man ju inte om man kommer igång igen.



Tack för en trevlig helg!

image67

Hemma igen!  Haft en skön helg. Fast inge vidare avkoppling! Det kan man göra när man e död. =)
Har blivit en del shopping!
På lördagen skulle vi ju hitta på nån aktivitet! Och ja vad kan tilltala mig och fixaodona bättre än lite shopping!
Så varför inte åka en dagstur på 30 mil?
Åkte till Gällstad och Lager 157! Hann ju med både Fabriksbutiken, Bolagret och nån liten mysig prylaffär. Handlade mest mjuka saker!
Diggar linnena på Lager 157, bra kvalite till det låga priset! Så fyra linne i fina färger fick följa med hem för 25kr st. Mucho bra!
Nu har jag iallafall köpt tyg till sovrummet med! Längtar tills man har tid att börja sy! Så färgen blir alltså blå!
Blå, brun! Brun, blå! Ja funkar sig bra!
Dom översta tygerna har jag sett ut till lite andra ändamål.
Länge sen man köpte så mycket mjukt! Och sen man enligt mig fyndat fruktansvärt!

Hell yeah

image66

Har bra och dåliga besked. Eller nja egentligen inte.. Bara roligare och tråkigare.
Roliga: Har chans till provjobbning och ska uppåt landet i helgen! Ska bli super kul! Längta!
Tråkiga: Bemanningsskiten suger fet lergök och min sambos morfar har gått bort.
Det där med bemanningen är att man själv väljer när man vill jobba, det låter ju väldigt bra men nä! Har du sagt att du kan jobba varje dag en vecka så är du tvungen att göra det. Här får man minsann inte ha något till liv utan bara sitta hemma med mobilen i handen och vänta på att dom ska boka en. Hmpf! Nä ingen bra ide! Fast iofs det som är lite bra att man kan välja bort alla helger om man vill men det är ju då man gör cash!
En helgnatt så har du 1500 i plånkan!
Har tryckt i mig 2 semlor på 2 dar nu. Hehe nu får d räcka för ett tag.

Idag blir dagens bild på min lilla glas-gitarr från Kosta Boda, design Kjell Engman! Tycker dom e super heta. Fick den i julas av svärmor! Den lyser upp bokhyllan! Har alldeles för mycket hyllor för mitt eget bästa! Har inget att ställa där så det blir mest massa skit bara för att det inte ska se så tomt ut. Whatever!

Ska nog snart i sängen! Sov inge vidare inatt! Plus att man jobbat och tjötat!
Natti natti!

Tra-la-la

image64

Hehe ja vad dom hittar på nu förtiden! (mogen kommentar)
Va ju tvungen att köpa Tra-la-la chips! Funderar på va dom menas med Tra-la-la! Har det nåt med italien och göra eller? Nä! Helt enkelt en fråga jag inte kommer få svar på.
Såg precis på ´En annan del av Köping´. Helt underbar serie. Roligt att det kom en säsong 2.
Va på 25-års fest igår! Mycket trevligt! Sedan blev det utgång! Känns idag att man fick dåligt med sömn.
Drömde en massa lustiga saker inatt! Sover aldrig bra när man har lustiga och sjuka saker i huvet!
Måndag imorn då! Blä veckorna går ju så fort utan att man göra nåt av sina dagar.
Åker uppåt landet på fredag! Skönt att hitta på nåt! Ännu skönare att slippa köra =)

RSS 2.0