Lite makeover...

262359-63

Hm försöker göra en lite makeover! Men det e lite knepigt! Blir liksom inte nöjd! Får se ut som det gör tills jag orkar fundera på vad man kan göra.
Idag har vart en riktigt tråkig dag! Inte gjort ett skit! Måste iofs en sväng till affären men har ju ingen bil så får vänta tills den kommer hem!
Supen på att dona i sovrummet! Vill ha en hotellbäddning och lite färg. Hm! Svårt eftersom tapeterna är bruna. Och vi måste ha vita påslakan, pga vita katter. Vill inte se allt hår. Hm tänkt på orange... Hm lite mycket 70-tal. Eller kankse klar blått. Nja tveksamt! Rätt ful färg. Äh det tåls att tänkas på! Man vet aldrig!
Sen har jag inget att blogga om... Uttråkad!

The book!

image58

Nu är man ensam igen! Min vän åkte idag. Känns redan tomt. Fast sen kom nästa och fyllde upp min eftermiddag. Så nu har man slängt ihop en hårförlängning. Puh! Jobbigt! 
Fick en bok av henne för ett tag sen med! Som hon hade fyllt med massa minnen från barndomen och vårt vilda tonårsliv. =) Riktigt fina bilder. Sånt man tycker om att ha! Mycke nostalgikänsla. Önskar att man kunde måla. Aja man kan ju inte kunna allt. Skulle vilja kunna sjunga, spela instrument, va snygg på bild, fått mvg i skolan, kunnat gå i högklackat.. ja listan är lång.
Får ta och gratta min sambo som faktiskt fick körkort igår. Aja det hände ju innan han fyllde 25 iallafall. Tack till mig själv med. =)
Nu har jag inget mer att säga. Förutom att jag haft en skön helg! Ha det bra alla vänner!

Big ass Orkidee

image57

Fick en big ass orkidee av mamma. Fin! Tyvärr har blommorna en dålig vana att trilla av =) Som på mina andra 3! Fast en har nog börjat knoppa sig. Eller va d nu heter. (Ser ju ut som jag har en rosa lampa. Nä den är lila )
Vart och tränat nu 2 ggr den här veckan.. Nöjd! Har legat på latsidan ett tag nu. Aja gym-kortet går ut om 1 mån så får väl passa på. Längtar tills vädret tilllåter promenader. Eller ja det går ju nu med men hatar att va ute när det är kallt/regnigt/blåsigt. Så det får va.
Imorn kommer min kära vän från E-tuna. Ska bli såå skönt att få träffa henne. Va ett bra tag sen nu. Längta!
Har jobbat idag.. Kändes lite lustigt.. Bara jobbat 2 dar denna mån. Slacker eller? Känns ändå skönt att ha en normal dag. Hatar och va arbetslös. Åh önskar inte ens min fiende en sån mardröm.
Ska ta en paus i soffan nu. Förtjänar jag för en gångs skull.

Rosa!


image56
Får ju passa på att köpa till lite olika färger att byta med till min cult design bricka =) Fick den av mamma i julklapp med svart och guld. Men kul att byta lite efter årstid. Eftersom dom inte har återsäljare i Kalmar så passade jag på när jag var i Vimmerby. Dom packade precis upp massa rosa och grått. Super fint! Inget fan av rosa egentligen. Men eftersom man levt med min kompis som är typ personiferad rosa så måste man acceptera färgen. Nä den är helt ok.
Ikväll är det spelkväll som gäller. Lika bra när det nu ska storma en massa. Här blåser det en del men inte så farligt. Blir kanske värre senare!
Ta det lugnt i stormen vänner!

2års present

image55

Den här brickan fick jag när jag fyllde två år! Är ett tag sen. Hittade den hemma hos mamma i gömmorna när vi rensade köksskåpen. Den är signerad Josef Frank, Svenskt Tenn. Riktigt ful-snygg! Så den får åka med hem så väl som allt annat skit man tvingas ta hand om. Blir nog två fulla kartongern att ta med hem imorn!
Va på spa behandling idag! Åh super skönt! 70 min helkroppsmassage! Sånt borde man göra oftare.
Nu ska jag umgås med päronen för imorn blir sista gången jag ser dom på ett bra tag eftersom dom flyttar 40 mil uppåt landet.
Godnatt med er!


Paj

image53

Gjorde en super god paj igår! Såg riktigt pajig ut när man skar upp den. Paj att rekommendera.
Fast jag bytte ut vetemjölet mot dinkelmjöl och smaksatte degen med oregano. Mumma!
Tycker det e jobbigt att hitta recept som är enkla och där man för en gångs skull har alla ingredienser hemma utan att ha planerat i förväg. Hallå vem har citrongräs och sesamolja i skafferiet som dagligvara. Pyttsan.
Fick trådlöst bredband idag! Alltid samma skit när man ska installera. Försöker ju alltid själv först men det slutar med att jag sitter och tjötar i telefon med kundtjänst. Som idag med! Fast denna gång gick det lätt att lösa. Tog nog bara nån minut. =)
Vår-väder! Idag med... Love!
Bild: egen
Receptet kommer från arla.se

Tygklätt

image52

Nu har jag äntligen pysslat ihop min snygga lampsladd. Och skaffat en lampa som passar till en dimmer.
Är sååå nöjd! Ser absolut mycket mera påkostat. Aja iallafall 55kr/m.
Va ute och åt på restaurang igår men min bästa vän och hennes sämre hälft. Super gott med black and white planka! =)
Ser fram emot nästa vecka! Ska på spa med min mamma. Åh det kommer att njutas i fulla drag. Fast sen ska jag hjälpa som flytta och det är väl inte riktigt lika njutfullt.
Ser fram emot den 24 jan. Då kommer min söta vän från E-tuna och hälsar på. Va så länge sen. Synd att sverige e så fruktansvärt lååång.
Plus att jag kankse fått chans till jobb. Min gamla chef ringde och hade kanske jobb på hennes sons företag. He he ja inte varje dag nån ringer och ber att man ska komma på interjuv =)
Ha det bra att vänner där ute. Jag ska dricka morronkaffet nu och njuta lite av att det faktiskt är sol idag!!!

Hmpf!

image51


Hehe nu äntligen funkar det blogga bilder igen! Sur!
Har verkligen inget att säga!  Så jag tänkar gratulera mig i efterskott eftersom jag inte kunde det iförrgår!
Fast jag kan berätta en anekdot! (ord jag bara ville använda utan att det egentligen passar)
Citat
Jag: Tycker vi ska nya gardiner i sovrummet! Vad tycker du?
Sambo: Hm, ja, jag vill ha sånna marimekko gardiner. I typ grått!
Slut citat
Hehe ja han upphör aldrig att förvåna.

Happy Birthday


Idag är det faktiskt min dag! Min födelsedag!
Eftersom mina föräldrar bor långt bort så blev min födelsedag rätt ensam! Min sambo jobbar så jag sysselsatte mig några timmar i garaget för att kolla så alla vätskor och dylikt va tillfredställande i bilen. Men kvällen blev desto mysigare.
Har ju fått ett paket av min sambo! En laptop! Hi hi! Han e söt han!  Förvåna kan han iallafall!  Skit glad!
Fast dock är Vista något min hjärna har lite svårt för! Knepigt till tusen!
Imorn blir det nog lite vänner över på en kopp kaffe och kaka! Nja kaffe iallafall!
Nu ska jag njuta lite av min nya dator, bara ligga och slö surfa i soffan! Hade ju inget trrådlöst modem så till nästa vecka får det ligga sladdar över golvet =)
Ha det bra mina vänner!


Hm! Igår iofs men bloggen va sönder! =P

Vitare!

image50
Äntligen har jag fått min lilla lampa ommålad! Har dragit på det eftersom man får va på balkongen och måla, och det e inge kul när det är svinkallt!
Skärmen ser gul ut men den är verkligen orange! Har lite för stark lampa i! Det är en stor sockel så hade inga små-wattare hemma!
Va inne i stan idag och köpe en ny glödlampa till "kejsarens nya lampa", har bytt till dimmer och då funkar det ju inte med lågenergi! Passade på att köpa tygkläddsladd med! Nice! Tack för idén fixaodona.blogg.se.

Måste säga att den bästa film jag sett på länge är Shark vs Eagle! Den är sjuk söt! Se den

Andra sidan...

image48

Här har vi andra sidan av hallen! Detta möter man när man kommer in genom dörren!
Innan hade jag rosa i hallen! Men har gått och stört mig lite på det eftersom man har en röd telefon! Det kändes inte riktigt rätt =) Sen är ju det ständiga problemet med alla sladdar, modem och adaptrar. Det är en lite utmaning att gömma dom! Men mina ligger under pallen =) Det är nog min 3dje lösning hittills fast denna känns faktist bra till skillnad från dom andra! Plus att om man önskar kan man ju sitta ner när man tar på sig skorna! Inget jag riktigt fattat varför man gör! =) Va riktigt pysslartagen med så jag passade på att klä in en gammal dvd-kartong med lite tapet som hade blivit över! Hm nu kan man knappt ana det fula proppskåpet! Skönt! När vi flyttade in va det en dörr där som döljde proppskåpet men har lite allergi mot dörrar!
Idag har jag faktiskt målat min lilla lampa! Oh kommer bli så fint! =) U see!
Ska dammsuga nu och göra min rätt som hemmafru! Råkade fastna i soffan imorse! Sett på 8 avsnitt av Desperate Housewives! Hehe ! Pinsamt javisst!



Ny hall!

image47

Nu så kan jag äntligen leva med hallen! Den ser så mycket större ut! Tänkte jag skulle fixa några hyllor i det vänstra hörnet där man kan ha lite korgar eller nåt för att ha mössor och vantar i! Nu finns det liksom inte lika mycket plats att bara lägga skit där! Som på bilden innan fylldes hatthyllan med diverse skit!  Tänkte vi skulle bli lite bättre på att hänga in jackor man inte använder i gaderoben bredvid!
Kommer fler bilder på hallen! Passade på att ändra om lite på andra sidan med!
När jag tog bort den gamla hatthyllan hade den knäppe tapetseraren satt tillbaka den precis när han satt dit tapetvården så det åkte ju med lite tapet från fästena! *Mutter mutter* Men men slet fram lite spackel  så försvann hålen någorlunda iallafall! Jobbigt med hyresrätt! =P
Idag är en riktigt trött dag! Sovit halva dan och haft en dunkande huvudvärk! Nu börjar den gå över så får väl se om det blir något gjort under dan eller om jag bara ska slappa och inte göra ett skit! Skönt det med ibland!
Fick en badskarskudde och nån arombadolja i julklapp så tänkte kanske man skulle använda det idag =) Skönt!

Nytt för fötterna

image48

Sämsta vädret idag eller?
Svar Ja!
Äntligen hittade jag den fina mattan på Ikea! Dom har bara haft den i vitt och rött innan! Vill ha in lite mera färg i vardagsrummet!! Tycker att det gröna passar väldigt bra ihop med all lila textil och pryttlar.
Idag har jag hittat på lite nya saker att pyssla med hemma! Köpte lite svarta plastlådor på ikea med! Smidigt med mindre lådor som går att stapla! Blir så mycket skit som bara blir inslängt i förrådet! Nu blir det lite mera ordning och reda!
Ska ta och skruva ner den fruktansvärt hemska hatthyllan med! Nån beige/grå/brun platsklädd metall pjäs! Uä!
Har länge tänkt bli av med den! Fast får ju inte slänga den eftersom den ingår i hyresrätten! Typiskt! Tycker om att slänga saker =)
Ska ta och åka och handla nu!
Plocka ihop lite tvätt med! Har ju tvätttid kl 7:00 imorn så det orkas inte med innan dess!
Ha det bra!

2008

image45

Då vart det ett nytt år! Nyår vart lyckat! Liten och trevlig skara! Maten va väldigt uppskattad! Sånt e bra =) Vi sysselsatt kvällen med att spela spel och snacka skit! Gick ut 23:50 för att fira in det nya året! Först var det inte en själ ute men helt plötsligt va det säkert 40 pers i området! Dom hade minnsan inte snålat med fyrverkerier, riktigt kul att se på! Kändes att det va nyår! Våra raketer blev lite bleka i jämförelse!
Det är redan 2 januari! Tiden går fort! Fyller 23 år om 8 dagar! Ja det är mycket kvar och göra i livet!
Jag och min sambo låg och pratade om livet igår! Vad det ska va bra till! Man jobbar för att kunna betala hyran, man måste ha en hyra om man ska få jobb! Ja det är en ond cirkel!
Idag ska jag ängna dagen åt Johanna! Blir som vanligt film, käk och dator! Standard menyn för oss!

RSS 2.0